Σελίδες

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΙΑΛΙΤΙ;

Σε απευθείας σύνδεση, με τη Χιλή, ολόκληρος ο πλανήτης παρακολουθεί εδώ και μήνες, τις προσπάθειες απεγκλωβισμού των μεταλλωρύχων, που επέζησαν όταν κατέρρευσε τμήμα του ορυχείου στο οποίο εργάζονταν.
Η είδηση ότι είναι ζωντανοί έκανε το γύρω του κόσμου και πραγματικά έκανε πολλούς ανθρώπους να ανασάνουν με ανακούφιση, αφού τοποθέτησαν τον εαυτό τους στη θέση των άτυχων – τυχερών, μεταλλωρύχων ή των οικογενειών τους.
Μέχρι εκεί όλα καλά. Από εκεί και μετά η υστερία των μέσων ενημέρωσης και οι υπερβολές που ακολούθησαν με την απευθείας μετάδοση της διάσωσης και τις  ανατριχιαστικές ανοησίες που ακούγονται μέχρι και αυτή τη στιγμή είναι τουλάχιστον ακατανόητες.
Επειδή λοιπόν δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι όλοι οι δημοσιογράφοι του κόσμου είναι ανόητοι και πιστεύουν ότι κάποιος κλειστοφοβικός δούλευε στα ορυχεία, ότι ένας μεταλλωρύχος μπορεί να αποκτήσει ψυχολογικά προβλήματα από την παραμονή του σε περιορισμένο χώρο, ότι η τεχνολογία ξεπέρασε τον εαυτό της κατασκευάζοντας ένα «θαλαμίσκο» κοτέτσι με ρόδες, και ότι είναι σημαδιακή η ημερομηνία απεγκλωβισμού γιατί οι λεξάριθμοι έχουν αποτέλεσμα 33, όσα και τα χρόνια που έζησε ο Χριστός, περιμένουμε να δούμε πόσο μακριά μπορεί να φτάσει
αυτή η παγκόσμια παράκρουση και αν θα αποκαλυφθούν αυτοί που την προκάλεσαν.   
Είναι σίγουρο ότι από κάπου παρακολουθούν, αυτό το «μακελειό», σκασμένοι στα γέλια με την ανθρώπινη ανοησία.

1 σχόλιο:

  1. Φοβάμαι μήπως κάποια στιγμή μας αποκαλύψουν οτι όντως πρόκειται για ένα νέο ριάλιτι γιατι πραγματικά είναι ύποπτη η καθημερινή, εδώ και δύο μήνες, μετάδοση της αγωνίας των μεταλλωρύχων.
    Κάποιοι, κάτι δε μας λένε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή