Σελίδες

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΕΤΟΙΜΟΙ;

ΠΑΜΕ.

Σειρά έργων που αφορούν στην ανάπλαση και ανάπτυξη του εμπορικού λιμανιού του Πειραιά ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΟΛΠ, Γιώργος Ανωμερίτης. (Κρατηθείτε).

Με βάση τις ανακοινώσεις του, (Δώσε βάση, που λέμε και πάρε με τηλέφωνο) αναδιαμορφώνεται ο προβλήτας του Ηρακλέους ( Τον ξέρετε αυτόν τον προβλήτα; Αυτός το ξέρει ότι δεν τον ξέρετε) και αναμένεται η κατασκευή παραλιμένιου σιδηροδρόμου (Πως λέμε παραλίμνιες αγοραπωλησίες)  στο Καρτέρμιναλ. ( Που;)

Στα έργα που ανακοίνωσε ο Γ. Ανωμερίτης περιλαμβάνονται η διατήρηση (Σε γυάλα;) και ανάδειξη του μικρού λιμανιού στο Κερατσίνι, (Της ΔΕΗ εννοεί προφανώς αλλά το λέει έτσι για να μοιάζει με το μικρό σπίτι στο λιβάδι) καθώς και η δεντροφύτευση σε δρόμους (Δρόμους;) ακόμη και μέσα (Μέσα;) στο εμπορικό λιμάνι.
Επίσης, ο  Γ. Ανωμερίτης (Για όσους δεν έχετε καταλάβει ακόμα ποιος έκανε τις ανακοινώσεις) ανακοίνωσε ότι άμεσα θα ανατεθεί προκαταρκτική (Προκαταρτική έτσι; Μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα) μελέτη για την κατασκευή υποθαλάσσιας σήραγγας πεζών που (κούτσα – κούτσα ) θα συνδέει την Ηετιώνια ακτή (Κόκκινο φανάρι) με την ακτή Λέοντος, (Πράσινα άλογα) προκειμένου οι επισκέπτες να μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση στην πολιτιστική ακτή Πειραιά, στο πολιτιστικό και συνεδριακό κέντρο καθώς και στο λιμάνι των κρουαζιερόπλοιων. (Έχω μείνει άφωνος)
Ταυτόχρονα, (Ταυτόχρονα, για να μην περιμένουμε) ανακοινώθηκε και η δημιουργία πάρκου φωτοβολταϊκών (Σε ποιο σημείο ακριβώς;) για τον ηλεκτροφωτισμό του λιμανιού (Άντε καλά) και την τροφοδοσία με ηλεκτρική ενέργεια των πλοίων που ελλιμενίζονται. (Σιγά να μην τους κάψετε τις γιρλάντες)

Γι’ αυτό σας λέω δεν σώνεται αυτή η πόλη με τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου