Σελίδες

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

ΜΙΚΡΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ





Γράφει ο Μύρτιλος Κράμβερης  


Μικρά πράσινα ανθρωπάκια εμφανίστηκαν από το πουθενά στο Πειραιά και κυκλοφορούν σκυφτά για να δείχνουν όσο πιο κοντούλικα γίνεται.
Υποκλίνονται ταπεινά και με τα μικρά τους χεράκια μοιράζουν χαρτάκια που απεικονίζουν τα ίδια ή άλλα πράσινα ανθρωπάκια. Με τις τρεμουλιαστές τους φωνούλες, δηλώνουν ότι αγαπούν τον Πειραιά, την καθαριότητα και την ζωγραφική.
Μερικά διαφωνούν με τις επιλογές της κυβέρνησης και ζητάνε την ψήφο μας για να μπορέσουν να τις αλλάξουν. Άλλα πάλι συμφωνούν με τις επιλογές της, και ζητούν της ψήφο μας για να την εμποδίσουν να το παρακάνει. Ξέρουν πολύ καλά ότι ξέρουμε πως μας λένε ψέματα, αλλά δεν τα πειράζει, έχουν εμπιστοσύνη στο μικρό πράσινο ανθρωπάκι που έχουν για αρχηγό και περπατάνε πίσω του με σταθερό βήμα.
Θα ήθελαν να είναι πιο κοντά από εκείνο για να μην είναι αναγκασμένα να σκύβουν αλλά δεν γίνεται. Τέλος, προτιμούν κεντρικά σημεία εκεί που η παρουσία της αστυνομίας είναι εμφανής και τα κάνει να νιώθουν άνετα. Υπομονή, μετά τις 14 Νοεμβρίου, θα εξαφανιστούν οι πράσινες τρυπούλες τους τα περιμένουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου