Σελίδες

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΦΤΑΝΕ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ…

… τον έκραξε και ο Λαζόπουλος, τον «επαναστάτη του αυτονόητου» που αφού προσέλαβαν τόσοι άλλοι Δήμοι και Νομαρχίες θεώρησε «αυτονόητο» να προσλάβει κι αυτός τους δικούς του, μην του πει κανείς ότι η επανάσταση δεν πάει καλά.
Ο από το πουθενά Νομάρχης, προσπαθεί να γίνει από το πουθενά Δήμαρχος αλλά φαίνεται πως δεν τον έχουν πάρει χαμπάρι μόνο οι πολίτες.
Όσο για την αθλιότητα που φέρεται ότι ενορχήστρωσε εναντίον του Φασούλα ας μην γινόμαστε ανόητοι, δεν είχε το πολιτικό ανάστημα για να την επιτύχει από μόνος του.
Την πρόθεση της κυβέρνησης να απομακρύνει τον Φασούλα από τον Πειραιά την είχαν αντιληφθεί όλοι εκτός από τον ίδιο το Φασούλα. Ο Μίχας απλώς εκμεταλλεύτηκε την αντιπάθεια του Παπανδρέου και κάποιων μελών της κυβέρνησης και τους έγινε κολαούζος. Μια καλή ευκαιρία για να «πουλήσει» πολιτική δύναμη στους αφελείς παρατρεχάμενους του βρήκε και την άρπαξε. Όμως αυτός που έρχεται από το πουθενά, στο πουθενά πηγαίνει. Την επομένη των εκλογών θα καταλάβει ότι στον μόνο που κατάφερε να τη «στήσει», ήταν στον εαυτό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου