Σελίδες

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΤΟΥ ΗΡΘΕ.

Του Μιχάλη Αβατάγγελου

Την περασμένη βδομάδα η εκπομπή Πρόσωπο με Πρόσωπο, του Νίκου Χατζηνικολάου, είχε αναβληθεί λόγω της άρνησης Μίχα να παραβρεθεί και ο σημερινός Δήμαρχος, Παναγιώτης Φασούλας. Μεσολάβησαν και ανταλλαγές επιστολών μεταξύ υποψηφίου δημάρχου και δημοσιογράφου, αλλά μετά από παρασκήνιο που δεν γνωρίζουμε, εμφανίστηκε χθες το βράδυ για να υπερασπιστεί τις θέσεις του για τον Πειραιά.
Προετοιμασμένος  να δεχθεί επίθεση από τον Φασούλα, τα έχασε όταν τον στρίμωξε ο Μαντούβαλος και στην προσπάθεια του να πάρει το λόγο για να  απαντήσει, δέχθηκε επίθεση και από τον Χατζηνικολάου.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου, κατηγόρησε για ψεύτη τον υποψήφιο δήμαρχο και μάλιστα τόνισε ότι δεν έχει δεχθεί απειλές από μεγαλύτερα πολιτικά αναστήματα, πόσο μάλλον από κάποιον σαν κι αυτόν. Τον παρέπεμψε δε, να χρησιμοποιεί τις πρακτικές του σε άλλους που είναι πιο «ευγενικοί» απ’ αυτόν απέναντι στις κακοήθειες,  εννοώντας τον Παναγιώτη Φασούλα.
Η παρουσία των υποψηφίων αδιάφορη για τους πολίτες του Πειραιά, που άκουσαν για άλλη μια φορά υποσχέσεις που έχουν ακούσει και στο παρελθόν χωρίς αποτέλεσμα.
Σίγουρα η ουδέτερη στάση Φασούλα άφησε θετικές εντυπώσεις που όμως μετά από την κεντρική απόφαση για εξοστρακισμό του, δεν έχουν κανένα αντίκρισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου