Σελίδες

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΕΙΟ - ΝΟΜΕΙΑ.

Με αναρτήσεις τους στο blog tromaktiko, οι καταστηματάρχες του Μικρολίμανου,
(Τουρκολίμανου), κατηγορούν το δήμαρχο Πειραιά για τακτικές άστοχου ρεμβασισμού, καθώς όπως υποστηρίζουν δέχονται καθημερινά «επιθέσεις» από τη Δημοτική Αστυνομία.
Υποστηρίζουν ότι επιδιώκει την οικονομική κυρίως αλλά και την ψυχική εξουθένωση τους, καθώς με πρόσχημα τους ελέγχους για την τήρηση του αντικαπνιστικού νόμου, οι δημοτικοί αστυνομικοί δημιουργούν προβλήματα, σε καταστήματα και πελάτες ακόμα και «στήνοντας» περιστατικά.
Επικεφαλής του «υπερβάλλοντος ζήλου» αναφέρουν πως είναι ο  προϊστάμενος της Δ.Α. του Γ’ Διαμερίσματος κ. Παρασκευάς.
Παρόλα αυτά οι καταστηματάρχες χρεώνουν την «υπερβολή» στο δήμαρχο, καθώς θεωρούν ότι με δική του εντολή και λόγω του εξοστρακισμού του από το Δήμο,
η Δημοτική Αστυνομία, δημιουργεί τα εν λόγω προβλήματα. Σημειώνουν δε ότι σε κάποιες περιπτώσεις χρειάστηκε η επέμβαση της Ελληνικής αστυνομίας για να επικρατήσει η λογική.

Εμείς ενημερώνουμε τους καταστηματάρχες, ότι «πιο» επικεφαλής από τον επικεφαλής του Γ’ Διαμερίσματος είναι ο πολιτικός προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας, αντιδήμαρχος Γιάννης Μπενέτος, ο οποίος ενδεχομένως να μην είναι αναγνώστης του tromaktikou.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου