Σελίδες

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ



Σημειώστε το όνομα του «άγνωστου» μέχρι σήμερα βουλευτή που βρήκε το θάρρος να σηκώσει το ανάστημα του μπροστά στον εκκολαπτόμενο φασιστάκο γιό της Μαργαρίτας και την διορισμένη κυβερνητική του παρέα.  
Κρατήστε το στο μυαλό σας, γιατί όταν κάποιοι θα έχουν αλλάξει χώρα και κάποιοι άλλοι θα κρύβονται, θα είναι πρωταγωνιστής.
Επέδειξε και λεβεντιά και πολιτική διορατικότητα. Κατάλαβε ότι αυτοί που σήμερα
θα εναντιωθούν στον Εθνικό μειοδότη θα είναι οι αυριανοί «πρώτοι», όταν η δημοκρατία θα σταθεί ξανά στα πόδια της.
Δεν είναι εύκολο να σηκώσεις το ανάστημα σου ανάμεσα στις σαύρες της νομοθετικής, εκτελεστικής και δικαστικής εξουσίας που σέρνονται στα πόδια του απίθανου τύπου που διαβάζει από το κείμενο ότι είναι συγκινημένος.
Δεν είναι εύκολο, την εποχή που όλοι εκλιπαρούν για μια θεσούλα εξουσίας, να καταλάβεις ότι το τέλος της είναι κοντά.
Τον τελευταίο καιρό διάβαζε μέχρι τις έξι το πρωί, δήλωσε σε δημοσιογράφους, για να καταφέρει να πάρει αυτήν την απόφαση. Ελπίζω να βρεθεί κάποιος να τον ρωτήσει τι διάβαζε και να μην υποθέσουν ότι διάβαζε τις διακηρύξεις του ΠΑΣΟΚ.
Η ιστορία άλλωστε πάντα βοηθούσε τους ανθρώπους να γίνουν και έξυπνοι και τολμηροί. Μπράβο κύριε Παπαχρήστο, μπράβο και για πριν, που δεν σας ξέραμε, γιατί λεβέντης, δεν μπορεί να γίνατε σήμερα ξαφνικά.


Υ.Γ.

Η προσπάθεια σύγκρισής του με μισοκακόμοιρους άλλους που προσπάθησαν να γίνουν ήρωες βάφοντας αυγά, μόνο γέλια θα μπορούσε να προκαλέσει. Θυμίζω σε εκείνους που έχουν αδύνατη μνήμη, ότι δεν είπε ΠΑΡΩΝ, είπε ΟΧΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου