Σελίδες

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

ΣΦΑΙΡΕΣ ΠΡΟΣ ΑΝΥΠΟΠΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ!


Ανάρτηση από e - mail Αναγνώστη.

Την περασμένη Πέμπτη(2/11/2010) το πρωί , σε κεντρικότατο σημείο του Κορυδαλλού ( Δημητρακοπούλου και Λαμπράκη ) διερχόμενη οδηγός με τα δύο ανήλικα παιδιά της στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου , τα οποία πήγαινε στο σχολείο τους δέχθηκε σφαίρα , που τρύπησε την οροφή του αυτοκινήτου και καρφώθηκε στο πίσω κάθισμα , ανάμεσα στα παιδιά της  . Στην αστυνομία , όπου παραδόθηκε η σφαίρα ήταν πολύ φειδωλοί στις πληροφορίες και τις εξηγήσεις τους . Παρόλα αυτά τους είπαν πως είχε υπάρξει και άλλο περιστατικό - θανατηφόρο μάλιστα - πριν μια εβδομάδα περίπου . Άντρας οδηγός δέχθηκε
με τον ίδιο τρόπο σφαίρα στο κεφάλι , που τον σκότωσε . Καταγγελίες  είχαν γίνει κι άλλες . Το θέμα είναι ότι υπάρχουν περιστατικά όπως το σπάσιμο του τζαμιού του συνοδηγού ενός αυτοκινήτου από σφαίρα , που δεν καταγγέλθηκαν ποτέ.
Επιπλέον η περιοχή είναι γεμάτη σχολεία και φροντιστήρια και αποτελεί , ούτως ή άλλως , κομβικότατο σημείο της πόλης. Η αστυνομία δεν έδωσε περισσότερα στοιχεία , αλλά και όσο μπορεί να γίνει αντιληπτό ,  δεν αύξησε την παρουσία της στην περιοχή. Στο αστυνομικό ρεπορτάζ δεν αναφέρεται κάτι. Το μόνο που μας έμενε από το να στέλνουμε καθημερινά τα παιδιά μας ως πρόβατα στη σφαγή είναι να ειδοποιήσουμε όποιον γνωρίζαμε ότι έχει σχέση με τις δημοτικές αρχές της πόλης , μήπως και αποφασίσουν να κινηθούν συντομότερα και αποτελεσματικότερα , πριν θρηνήσουμε κι άλλα θύματα.
Σε τι χώρα ζούμε πια; Πόση αδιαφορία από τις αρχές; Γιατί το αυτονόητο είναι όνειρο απατηλό; Χρειάζεται μέσο για να προστατευτεί η ζωή των παιδιών μας; Ποια η αξία των ζωών μας γι’ αυτό το κράτος; Δε βαριέσαι ένας λιγότερος; Ζητάμε βοήθεια από όπου μπορεί να προέλθει !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου