Σελίδες

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ «ΣΧΕΤΙΚΑ».



Έχει γίνει πολύ της μόδας ο τίτλος «σχετικά με», στις απαντήσεις των bloggers προς άρθρα που έχουν ήδη αναρτηθεί. Τείνει όμως να γίνει επίσης της μόδας να μην τις διαβάζει κανείς, καθώς στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι ανούσιες.
Είναι δικαίωμα του καθενός να γράφει την άποψή του και να τη σηκώνει στο ίντερνετ αλλά ίσως θα ήταν καλό να σκέφτεται πρώτα
 αν η άποψη αυτή ενδιαφέρει πραγματικά κάποιον ή κάποιους; Το ότι βρίσκει ανάλογους  boll breakers που του απαντάνε, δεν έχει καμία σημασία για τους άλλους που ψάχνοντας για κάποια ενδιαφέρουσα είδηση, οδηγούνται σε εγκεφαλικό από τις «απόψεις» των «αναγνωστών».
Είναι τόσο χαμηλό το επίπεδο κάποιων από αυτούς που ασφαλώς αν δεν υπήρχε η ανωνυμία δεν θα τολμούσαν να γράψουν ούτε μισή λέξη.
Με την ανωνυμία φερετζέ της ντροπής, ο κάθε πικραμένος, κάθετε μπροστά από το πληκτρολόγιο του και μας φλομώνει με τα δίκαια αιτήματά του, τις νευρασθενικές του εμμονές και τις νερόβραστες ευαισθησίες του.
Αν κάτι σας σπάει τα νεύρα, θεωρήστε το σκουπίδι, μην μπαίνετε στον «κόπο» να απαντήσετε, γιατί βάζετε τους άλλους στο κόπο να ψάχνουμε ανάμεσα σε εκατομμύρια ανοσιουργήματα, κάτι που να έχει πραγματικά ενδιαφέρον.
Μην μπερδεύετε την ελευθερία της έκφρασης με την ασυδοσία της γραφής, δεν απαγορεύεται αλλά είναι βαρετό μέχρι αυτοκτονίας.
Καλό είναι να υπάρχει συμμετοχή και διάλογος αλλά καλό είναι επίσης να έχετε στο μυαλό σας την παροιμία, είπανε του τρελού…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου