Σελίδες

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΟΡΙΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΟΥΤΣΗ... ΠΕΡΑΣΤΕ.



Το φανταστικό σενάριο που διαβάσατε πριν από μερικές ώρες στο Systriglo, μοιάζει να επιβεβαιώνεται τραγελαφικά. Σύμφωνα με πληροφορίες η σύγκλητος του πανεπιστημίου φέρεται να έχει αποστείλει το σχετικό έγγραφο για την άρση του ασύλου στην εισαγγελία και δυνάμεις καταστολής...
έχουν περικυκλώσει το πανεπιστημιακό ίδρυμα. Οι δρόμοι έχουν αποκλειστεί και δεν επιτρέπεται η προσέγγιση ούτε στους πεζούς.
Διάφορα blogs, καλούν τους πολίτες να προστρέξουν σε συμπαράσταση των μεταναστών και η κατάσταση είναι ηλεκτρισμένη χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει κίνηση από κάποια πλευρά.
Άλλες πληροφορίες θέλουν το υπουργείου προστασίας του πολίτη να έχει δώσει τελεσίγραφο στους μετανάστες να απομακρυνθούν ειρηνικά από το κτήριο της Νομικής, τις αμέσως επόμενες ώρες.


@ Κύριοι συναρμόδιοι υπουργοί, ο πρύτανης βρήκε τα «γόνατα» που του έλειπαν, κατά τα λεγόμενα των δημοσιολούστρων ( είναι αυτοί που λουστράρουν τις ειδήσεις για να μην φαίνονται τα χάλια τους ) και έστειλε στην εισαγγελία το έγγραφο με την αίτηση άρσης. Παρακαλώ περάστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου