Σελίδες

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ… ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.



Λοιπόν ξαφνικά σήμερα το πρωί ο πρύτανης της Νομικής, παίρνει τηλέφωνο την αστυνομία και καταγγέλλει ότι απειλείται ανθρώπινη ζωή και εκτελούνται κακουργηματικές πράξεις μέσα στο πανεπιστημιακό άσυλο και ως εκ τούτου ζητά την επέμβαση των δυνάμεων ασφαλείας. Οι δυνάμεις ασφαλείας επεμβαίνουν για να
 απομακρύνουν τους καταληψίες και την ώρα που εισέρχονται στο κτήριο της νομικής δέχονται συντονισμένη επίθεση από αναρχικούς και αντιεξουσιαστές που καραδοκούν στα στενά γύρω από το πανεπιστήμιο. Τα επεισόδια κλιμακώνονται
και παίρνουν διαστάσεις εξέγερσης. Εξαπλώνονται σε όλη την περιοχή καθώς αλλοδαποί από όλα τα σημεία της Αθήνας προσέρχονται σε συμπαράσταση των ομοφύλων τους οι οποίοι στο πλευρό των Ελλήνων αντιεξουσιαστών συμπλέκονται με την αστυνομία προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές σε αυτοκίνητα, κτήρια και καταστήματα.
Από την άλλη μεριά, «αγανακτισμένοι» πολίτες δημιουργούν ομάδες κρούσης σε συμπαράσταση της αστυνομίας και οι οδομαχίες γενικεύονται.
Μέσα στο απόλυτο χάος ο υπουργός δημόσιας τάξης καταγγέλλει τον πρύτανη για κατάχρηση εξουσίας με σκοπό την αποσταθεροποίηση της δημόσιας ειρήνης.
Ο πρωθυπουργός από το Νταβός καταγγέλλει την αριστερά αλλά δεν βλέπει το λόγο να επιστρέψει καθώς έχει δώσει ρητή εντολή το πρόβλημα να αντιμετωπιστεί από τους υπουργούς του άμεσα.
Μετά από τριών ημερών εκτεταμένα επεισόδια ο πρύτανης συλλαμβάνεται με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε πρόκληση εξέγερσης κατά του δημοκρατικού πολιτεύματος και σύσσωμοι οι υπουργοί της κυβέρνησης δηλώνουν μάρτυρες κατηγορίας. Αρκετά μέχρι εδώ γιατί αν βάλω και νεκρούς κανένα σενάριο δεν θα μπορεί να περιγράψει την πραγματικότητα.

@ Σας αρέσει το σενάριο; Πλάκα δεν έχει; Δεν είναι φοβεροί όλοι αυτοί οι τύποι που βλέπουν τον πρύτανη αλευρωμένο και τον περνάνε για μυλωνά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου