Σελίδες

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.



Το είπε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος μιλώντας στην Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου.
Είπε … «έχουμε μόνο μία επιλογή. Να πετύχουμε» και παρόλο που πρέπει να το έχουν πει άλλες 2.500 πολιτικοί πριν από αυτόν, Αντιδήμαρχοι, εντεταλμένοι σύμβουλοι και ο Γενικός Γραμματέας του δήμου, ξέσπασαν σε γέλια και χειροκροτήματα.
Στην συνέχεια έγινε καταπέλτης
απέναντι σε όσους πιστεύουν ότι το άλλο με τον Τοτό είναι καλύτερο, μιλώντας για το δημόσιο συμφέρον που είναι πάνω από όλα, για τη διαφάνεια που πρέπει να υπάρχει σε όλες τις αποφάσεις, και στην διαχείριση και του τελευταίου ευρώ. Μίλησε για την αρχή της νομιμότητας, η οποία απορρέει από την αρχή του κράτους δικαίου και συνεπάγεται ότι η διοίκηση λειτουργεί στο πλαίσιο των νόμων.
Είπε για την  αρχή της αμεροληψίας των οργάνων της δημόσιας διοίκησης που πρέπει να διαθέτουν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.
Μίλησε για διαβούλευση και συμμετοχή, για αξιοκρατία στο δημόσιο, για αξιολόγηση, λογοδοσία, έλεγχο, διάκριση εξουσιών, για αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο.

Και ενώ οι παρευρισκόμενοι δεν μπορούσαν να σταθούν στα πόδια τους από τα γέλια,
τους έδωσε και το τελειωτικό χτύπημα, με τις προτεραιότητες του οι οποίες μπορούν να χαρακτηριστούν ως τα έξι πιο γρήγορα ανέκδοτα της επόμενης τετραετίας.
(Αν δεν αντέχετε τα γέλια πατήστε Escape).  

Καθαρίζουμε άμεσα τον Πειραιά μας.
Νοικοκυρεύουμε τα οικονομικά του Δήμου.
Διαφάνεια σε όλες τις προμήθειες και συμβάσεις του Δήμου.
Αξιοκρατία στις όποιες προσλήψεις.
Ισχυρό κοινωνικό Δήμο.
Ομαλή μετάβαση στον Καλλικράτη.

@ Δεν ξέρουμε αν είστε ακόμα όρθιοι ή ξαπλωμένοι ανάσκελα αλλά πρέπει να παραδεχθείτε ότι τους διέλυσε. Άκου καλύτερο το άλλο με τον Τοτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου