Σελίδες

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ «ΛΑΓΟΣ».

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είναι «λαγός» της κυβέρνησης και όσο πιο αργά το καταλάβουμε τόσο το χειρότερο για μας.
Αυτό που κάνει ο Πάγκαλος, είναι αυτό που τον έχουν βάλει να κάνει. Βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία.  Όσο ασχολούμαστε μαζί του, πετυχαίνει το σκοπό του.
Μας κερδίζει στο παιχνίδι της επικοινωνίας...
 κατά κράτος. Μας  κάνει έξαλλους μαζί του αλλά μας κάνει έξαλλους και εναντίον αλλήλων με σκοπό τον κοινωνικό εμφύλιο. Αυτό που θέλει η κυβέρνηση για να μπορέσει να περάσει τα μέτρα που τρομάζουν ακόμα και τους δανειστές μας.
Όλα αυτά που λέγονται και γράφονται γι’ αυτόν μετατρέπουν την αισχρή του προπαγάνδα σε θρίαμβο. Ο θάνατος του προπαγανδιστή είναι η απαξίωση. Η απόλυτη αδιαφορία που θα τον επαναφέρει στην φυσική του κατάσταση, την ανυπαρξία. Για σκεφτείτε το. Στην μακρόχρονη πολιτική του πορεία για τι πράγμα μπορεί να τον θυμηθεί κανείς εκτός από τις παταγώδεις αποτυχίες του, για να μην παρασυρθώ σε χαρακτηρισμούς, που βάζουν βούτυρο στο ψωμί του.
Είναι αφελές, να ζητάμε να τον ανακαλέσει στην τάξη, ένας πρωθυπουργός που
δήλωσε διεθνώς ότι κυβερνάει μια διεφθαρμένη χώρα. Είναι ηλίθιο να μην καταλαβαίνουμε ότι τον ρόλο αυτό του τον έχει αναθέσει ο ίδιος. Είναι ασυγχώρητο να μας πιάνει κορόιδα μια παρέα ανεπαρκών τσαρλατάνων που υποδύονται την κυβέρνηση με επικεφαλής τον Jeffrey, με τα αδέλφια του και υπεύθυνο προπαγάνδας τον μπάρμπα Θόδωρο από την Ελευσίνα.
Δεν μας αξίζει, βρε αδελφέ, πώς να το κάνουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου