Σελίδες

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.


Ο Δήμος Πειραιά εμφανίζεται από διάφορα blogs να έχει κάνει την ακόλουθη (ανακόλουθη κατά την γνώμη μας και γι’ αυτό την σχολιάζουμε) ανακοίνωση.

«Μετά την απόλυση των 100 συμβασιούχων στο Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων της Φυλής, στο εργοστάσιο μηχανικής Ανακύκλωσης και στον ΣΜΑ Σχιστού, ο Ε.Σ.Δ.Κ.Ν.Α υπολειτουργεί, με αποτέλεσμα να απαιτούνται 5 έως 7 ώρες αναμονή κάθε απορριμματοφόρου για να εναποθέσει τα απορρίμματα.
(Μάλιστα το καταλάβαμε, πάμε παρακάτω).

Είναι σαφές ότι παρά την προσπάθεια των εργαζομένων στη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Πειραιά είναι αδύνατη η γρήγορη  αποκομιδή των απορριμμάτων.
(Δεν είναι απλώς σαφές, είναι σαφέστατο ότι οι εργαζόμενοι δεν φταίνε διότι προσπαθούν αλλά είναι αδύνατη η γρήγορη αποκομιδή).

Καλούμε την Κυβέρνηση να αναλάβει άμεσα τις ευθύνες της απέναντι στους κατοίκους του Πειραιά, προστατεύοντας το περιβάλλον και τη Δημόσια Υγεία».
(Τι ακριβώς πρέπει να κάνει η κυβέρνηση αφού Φυλή και Σχιστός υπολειτουργούν, και παρά τις προσπάθειες των εργαζομένων η αποκομιδή είναι αδύνατη; Να φέρει τον Πάγκαλο να τα ρουφήξει;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου