Σελίδες

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Ν - Τόρα, Ν - Τόρα, Ν - Τόρα…



Με επικεφαλής την Ν – Τόρα - Μπραντο – γιάννη, βουλευτές – ελικόπτερα αυτοκτονίας, εξαπολύουν επιθέσεις με εμπρηστικές ελιές που μοιάζουν να έχουν τινάξει στον αέρα την μετεκλογική ψυχραιμία των ενοίκων της Ρηγίλλης.
Με ανακοινώσεις πανικού, οι ένοικοι, προσπαθούν να ελέγξουν ή να εκβιάσουν
ενέργειες, που και ο τελευταίος Έλληνας...

 ήξερε ότι είναι προαποφασισμένες.
Ακόμα και κάποιοι που δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με την πολιτική, ξέρουν ότι δεν είναι μόνο αυτοί που θα ανοίξουν την πόρτα και θα αποχαιρετήσουν το κόμμα που υπηρέτησαν με πίστη, αυτοθυσία, και άλλα γαλάζια άλογα.
Παρόλα αυτά, ψυχραιμία ουδεμία, ούτε καν υπομονή αφού μέσα στο επόμενο διάστημα οι εξελίξεις θα έχουν ολοκληρωθεί.
Κάποιοι άλλοι πάλι, που κάτι έχει πάρει το αυτί τους, λένε ότι η Νέα, Νέα Δημοκρατία, η Δημοκρατία Νου - Νου, δηλαδή, διαλύεται και βάζουν στοίχημα,
ότι όταν θα έχει διασπαστεί σε αρκετά  κομματίδια, θα κληθεί ξανά ο «σιωπηλός» να την ενώσει. Δεν είναι μέντιουμ οι άνθρωποι, είναι απλά οι άλλοι τόσο προβλέψιμοι
Οι πολιτικοί «αναλυτές» λένε ότι η Ν – Τόρα , Ν – Τόρα, Ν – Τόρα, δεν έχει τίποτα να κερδίσει αλλά ξεχνάνε ότι και οι Αμερικανοί στο Βιετνάμ δεν κέρδισαν τίποτα, απλώς το διέλυσαν.
Αν και οι συμβολές σε έμπειρους πολιτικούς περιττεύουν, καλό θα ήταν κάποιοι όταν δεν έχουν κάτι να πούνε, να μην λένε τίποτα. Είναι σίγουρο πλέον ότι οι όποιες δηλώσεις, στο μέλλον θα χρησιμοποιηθούν εναντίον τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου