Σελίδες

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

ΥΠΟΚΛΙΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.

Πρέπει να υποκλιθούμε απέναντι στην υποκρισία των «έγκριτων» δημοσιογράφων, που τόσο καιρό προσπαθούσαν να στηρίξουν την οροφή με σανίδες αλλά τώρα που τις ακούνε να τρίζουν, κατάλαβαν ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.
Την αδυναμία της όμως η κυβέρνηση,

την έδειξε από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την εξουσία.
Αν είναι αδυναμία το να μπορείς να δανειστείς από τις αγορές αλλά να ανακοινώνεις έλλειμμα 15% και να καταφεύγεις στους τοκογλύφους.
Παρόλα αυτά εκείνοι ήταν που προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι αυτοί που βλέπαμε με φτερά στρουθοκαμήλου και κουδούνια γελωτοποιού, είναι σοβαροί άνθρωποι που προσπαθούν να σώσουν τη χώρα.
Εκείνοι είναι που προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι πρέπει να κάνουμε θυσίες για να βάλουμε «πλάτη» στα σχέδια τους.
Εκείνοι είναι που έκαναν ότι δεν καταλαβαίνουν πως πάμε κατά διαόλου και με γνώμονα την ιδιοτέλεια τους, περίμεναν να γίνει κάποιο θαύμα.
Τώρα κύριοι είναι αργά, το ποτάμι δεν μπορεί να γυρίσει πίσω. Το ταβάνι θα πέσει και θα πέσει και επάνω σας.
Τα αστεία περί κυβέρνησης εθνικής ενότητας, κάνουν την υποκρισία σας να μοιάζει διπλή.
Ποιοι ακριβώς από τους αποδεδειγμένα ανίκανους γύρω από τον Παπανδρέου και ποιοι από αυτούς τους σαλτιμπάγκους που πλαισιώνουν τον Σαμαρά είναι ικανοί να αναλάβουν την τύχη της χώρας; Αυτοί, και μόνο που εμφανίζονται στις τηλεοράσεις, προκαλούν πικρά χαμόγελα στους πολίτες και επικλήσεις στην άδικη μοίρα τους.
Πολλοί από αυτούς είναι φίλοι σας, δεν λέω, και θα χάσετε τα προνόμια και τις εξυπηρετήσεις αλλά αν δεν εξαφανιστούν από το πολιτικό σκηνικό, θα μας  αφανίσουν όλους μαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου