Σελίδες

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

JEFFREY THE BEST… AND THE LAST.



Την πρώτη φορά, όταν της ανακοίνωσε ότι «έχουμε αποφασίσει να αναλάβουμε την διοίκηση των δυνάμεων της ανατολικής Ευρώπης» αναρωτήθηκε «τι λέει αυτός;» και δεν έδωσε συνέχεια. Προχθές όμως που την ενόχλησε και πάλι τηλεφωνικά για το θέμα της Αιγύπτου,
 η Χίλαρι Κλίντον, είπε σε κάποιον διπλανό της κατεβάζοντας το ακουστικό « δεν ξέρω τι λέει, τον έχω συνδέσει με Κάιρο». Αυτό άκουσε ο πρωθυπουργός μας και σκέφτηκε « α, θα με στείλουν στο Κάιρο να μεσολαβήσω για τη ομαλή μετάβαση στην Δημοκρατία». Έτσι έκανε την ανακοίνωση του ταξιδιού του στην πρωτεύουσα της Αιγύπτου. ‘Όταν βέβαια οι σύμβουλοί του επικοινώνησαν ξανά για να κανονίσουν τις λεπτομέρειες του ταξιδιού, αυτό που άκουσαν δεν τους άρεσε καθόλου: «ποιος να πάει που; Καλά μεθυσμένοι είσαστε όλοι εκεί πέρα ρε, πείτε του να πάει να κάνει λίγο ποδήλατο να ξεθυμάνει». Και ανακοίνωσαν την αναβολή της επίσκεψης.
Τα πράσινα παπαγαλάκια στο κλαρί τους έσκουξαν από το κακό τους αλλά δεν είπαν λέξη για την πρωθυπουργική μπανανόφλουδα. Εκεί που θα πήγαινε να πιάσει από το αυτί τον Μουμπάρακ και να τον ανακαλέσει εις την τάξη, οι Αμερικανοί τον άφησαν μετεξεταστέο. Οέο, οέο, οέο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου