Σελίδες

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ «ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ».



@ Ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος, επιστρατεύοντας γνωστούς και αγνώστους παρουσιαστές ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εκπομπών, προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν είναι τόσο «κοροΐδο» όσο νομίζαμε εμείς αλλά ένας απλός καλαμπουρτζής.
Λέει στον Flash και στον Θανάση Λάλα:


«Προφανώς επειδή ο παρουσιαστής του «1821» αυτή τη στιγμή δεν θα έκανε ποτέ μια τόσο γελοία δήλωση, όπως ότι ο Κολοκοτρώνης ήταν γκέι και αρραβωνιάστηκε, βρίσκουν ένα καλαμπούρι από τον προσωπικό μου τοίχο γιατί αυτό δεν το είπα εγώ ούτε στην τηλεόραση, ούτε στην εφημερίδα, το έγραψα στον προσωπικό μου τοίχο, εκεί που μπαίνουν οι φίλοι μου και λέμε ότι χαζομάρα θέλουμε. Παίρνουν λοιπόν αυτή τη σαχλαμάρα, τη φουσκώνουν και η τρέλα αρχίζει όταν την παίρνουν πια τα σοβαρά blogs – φεύγουμε από τα φασιστικά blogs και μπαίνουμε στα σοβαρά. Βλέπω από το πρωί να ασχολούνται σοβαροί δημοσιογράφοι με αυτή τη γελοιότητα».
Αποκαλύπτει επίσης ότι δέχεται απειλές για τη ζωή του και ότι χάκερ έχουν μπει στο προφίλ του στο Facebook και δεν τον αφήνουν ούτε να σβήσει τα υβριστικά σχόλια που του έχουν γράψει.

@ Η πιο ακριβοπληρωμένη τηλεοπτική παραγωγή δηλαδή, με χορηγό την Εθνική Τράπεζα, διάλεξε για παρουσιαστή της ένα «ντουβάρι» που νομίζει ότι έχει προσωπικό τοίχο από τον οποίο όμως κάποιοι δεν τον αφήνουν να σβήσει τα υβριστικά σχόλια εναντίον του. Τόσο προσωπικός.
Το καταλάβαμε το καλαμπούρι σας κύριε Τατσόπουλε, δεν κολλάμε μπρίκια, τα ίδια καλαμπούρια κάνουμε και εμείς με του φίλους μας, με μια διαφορά όμως, δεν έχουν αναθέσει σε μας να παρουσιάσουμε την ιστορία του Ελληνικού Έθνους.
Το ότι διαλέξατε να κάνετε αυτά τα καλαμπούρια στον ίδιο χρόνο με την παρουσίαση της σειράς από τον ΣΚΑΪ, δείχνει ότι για άλλη μια φορά σε αυτή τη χώρα επιλέχθηκε κάποιος ανεπαρκής.
Δυστυχώς γι’ αυτούς που σας επέλεξαν, η σοβαρότητα του έργου, που προσπαθούν να μας περάσουν ως το σημαντικότερο στο είδος του, παρασύρθηκε από την αφέλεια σας στο επίπεδο του: γράφε ό,τι ναναι, εννέα και ενενήντα θα τα πουλάμε.
Δικαίωμά σας είναι να θεωρείτε ότι δεν χάθηκε δα και ο κόσμος αλλά σκεφτείτε όλους αυτούς που κάθονται με ανοιχτό το στόμα να ακούσουν τις ανακρίβειες σας,
νομίζοντας πως θα μάθουν την ιστορία του τόπου τους, πως νιώθουν τώρα που κατάλαβαν ότι τους την αφηγείται ο Χατζιαβάτης.
Όσο για τον προσωπικό τοίχο που επικαλείστε, πραγματικά υπάρχει αλλά δεν είναι αυτός στο Facebook, είναι αυτός που χτυπάμε το κεφάλι μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου