Σελίδες

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ.



Αν δεν τον κράξουμε τώρα, θα τον δούμε αρχηγό κόμματος αργότερα και δεν θα πιστεύουμε στα μάτια μας. Ο λόγος για τον αρλεκίνο του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας, Γιώργο Αμυρά, που ακούει (!) την Αθήνα να του φωνάζει: Θέλω ποδήλατα.
( Εμείς ακούμε την Ελλάδα να μας φωνάζει: βαράτε τους αλλά δεν το έχουμε κάνει θέμα… προς το παρόν).

Τέτοιες φαιδρές προσωπικότητες που στο παρελθόν δεν απαξιώθηκαν εγκαίρως,
είτε από αδιαφορία είτε επειδή θεωρήθηκαν γραφικοί,
έφτασαν να μιλάνε σήμερα με ιλιγγιώδη αλαζονεία, για το τι θα κάνουν όταν γίνουν πρωθυπουργοί.
Παρασύροντας κάποιους ανόητους που μέσα στο άθλιο χάλι της συμφωνούν ότι αυτό που έχει ανάγκη η Αθήνα είναι τα ποδήλατα, αισθάνεται ότι μπορεί να λέει ότι του κατέβει στο κεφάλι, και να ακούγεται και πρωτοπόρος.
Ακούστε τι επισημαίνει ο κ. Αμυράς για να καταλάβετε πόσο αντιλαμβάνεται που βρίσκεται: οι δύο ποδηλατόδρομοι που προτείνονται δεν απαιτούν κόστος κατασκευής παρά μόνο (!) την πεζοδρόμηση της οδού Μοναστηρίου, ( που κατά τη γνώμη του θα γίνει με ευχέλαιο ) την διαγράμμιση ( που θα την κάνουν οι νοικοκυρές με ασβέστη ) και την ενημέρωση των πολιτών. ( Που θα γίνει με ντελάλη ).
 Οι διαδρομές που προτείνονται ανήκουν, κατά κύριο λόγο, στην αρμοδιότητα του δήμου Αθηναίων και μόνο  στο κομμάτι Ακαδημία Πλάτωνος-Τεχνόπολη(!), χρειάζεται η συνεργασία του δήμου με το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ) και την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων.
( Που για να συνεργαστούν μεταξύ τους πρέπει να βγάλει ο ήλιος κέρατα ).
Το ΥΠΕΚΑ εξ’ άλλου, όπως επισημαίνει ο κ. Αμυράς, έχει ήδη εντάξει αυτή τη διαδρομή στα σχέδιά του για ένα μεγαλύτερο ποδηλατόδρομο που θα ξεκινάει από τα Ιλίσια, μέσω Κατεχάκη. ( Ωστόσο ένα μέρος της διαδρομής μπορεί κάλλιστα να το παρουσιάσει για δική του ιδέα ).

 Η αδιαφορία απέναντι σε αυτούς τους τηλεοπτικούς φαφλατάδες που η  εφήμερη αναγνωρισημότητα, τους δίνει την εντύπωση ότι η μοίρα τους επέλεξε για να μας οδηγήσουν στο μέλλον, είναι επικίνδυνη.
Τώρα όσο είναι καιρός, πίσσα και πούπουλα πριν καταφέρουν να δημιουργήσουν
δεξαμενές αφελών που θα τους επιτρέψουν την είσοδο στην πολιτική διαπλοκή.
Μην ξεχνάτε ότι ο πατέρας του σημερινού πρωθυπουργού γελούσε όταν του μιλούσαν για το πολιτικό μέλλον του γιου του και ιδού τα αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου