Σελίδες

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ.


Είναι πολλοί αυτοί που υποστηρίζουν ότι είναι υπερβολή να λες, ότι σε ανθρώπους σαν τον Παπακωνσταντίνου, δεν πρέπει να δίνεις ούτε περίπτερο για να το διαχειριστούν. Πρέπει να εξηγήσουμε λοιπόν, γιατί όχι μόνο δεν πρέπει να το κάνεις αλλά ούτε να το σκεφτείς. Τα πράγματα είναι πολύ απλά.

Η πρώτη σκέψη που θα κάνει ο «υπουργός», είναι πως θα γίνει το περίπτερο πολυκατάστημα. Η πρώτη. Γιατί ο άνθρωπος είναι large. Ούτε που θα περάσει από το μυαλό του να ρωτήσει τον περιπτερά αν το αντέχει οικονομικά.
Επειδή δεν μπορεί να κάνει μίζερα πράγματα, θα τον βάλει να πάρει δάνειο, να κάνει επεκτάσεις, να προσλάβει υπαλλήλους, να μπει στην διαφήμιση και για να μην το κουράζουμε, εκεί που θα έμεναν άνεργοι ο περιπτεράς, η γυναίκα του και ο γιός τους, θα βγάλει στην ανεργία 150 άτομα, θα βάλει τον περιπτερά στην φυλακή και την γυναίκα του να πλένει σκάλες για να αποπληρώσει τα χρέη. Το γιο τους, θα τον στείλει μετανάστη στην Αυστραλία κι όταν κάποια μέρα καταφέρει να σταθεί στα πόδια του, ο Παπακωνσταντίνου θα μας πει, ότι αυτό ήταν που είχε από την αρχή στο μυαλό του και ότι στην πραγματικότητα τους έσωσε.  

@ Αν παρόλα αυτά επιμένετε ότι είμαστε υπερβολικοί, δώστε του να διαχειριστεί το δικό σας περίπτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου