Σελίδες

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙAΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.


Οι κύριοι που ίσως να είχαν υπόψη τους να συνεχίσουν σαν μέλη της παγκόσμιας κυβέρνησης θα πρέπει δυστυχώς να προετοιμάσουν την αποχώρησή τους.

Η επιτροπή δεοντολογίας της Νέας Τάξης Πραγμάτων θεωρεί ότι η προσφορά τους ολοκληρώθηκε και θα πρέπει να μετακινηθούν σε ουδέτερες θέσεις ώστε να προστατευθούν και από ενδεχόμενες λαϊκές αντιδράσεις.

Τους ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες τους αλλά πιστεύουμε ότι στην περαιτέρω προσπάθεια μας δεν θα μπορέσουν να φανούν χρήσιμοι.

Είναι περισσότερο από βέβαιο ότι δεν διαθέτουν τα ειδικά προσόντα που χρειάζεται κάποιος για να παραμείνει μέλος της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Τα στελέχη που θα χρειαστούμε, στο μέλλον, θα πρέπει να είναι αδιάβλητα, αδιάφθορα, με ακέραιο χαρακτήρα και ισχυρή βούληση.

Προσόντα εξαιρετικά δύσκολο να αποδοθούν σε ανθρώπους που με μοναδικό σύμβουλο την ιδιοτέλεια οδήγησαν την ίδια τους την πατρίδα στην οικονομική και συναισθηματική κατάρρευση.

Ομολογουμένως υπήρξατε εξαιρετικά χρήσιμοι στην διάρκεια της συνεργασίας μας και θα ήταν απερίγραπτη αγνωμοσύνη από μέρους μας να μην σταθούμε στο πλευρό σας κατά την διάρκεια της δύσκολης εποχής που έρχεται για σας.

Παρακαλούμε λοιπόν να μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε σε περίπτωση αρνητικών αντιδράσεων εναντίον σας. Υπάρχουν πολλά μέρη στον κόσμο στα οποία θα μπορούσατε να συνεχίσετε την ζωή σας χωρίς ενοχλητικές παρεμβάσεις.

Ευχαριστούμε για όλα.

Με βαθιά εκτίμηση.

Εμείς… ξέρετε εσείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου