Σελίδες

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ.


Για να μην νομίζετε ότι πρόκειται για τίποτα έξυπνους, ξεχωριστούς ανθρώπους που με την αξία τους αναρριχήθηκαν στα σκαλιά της εξουσίας.

Πρόκειται για ένα κοπάδι βουβάλια που προσβάλουν ακόμα και την έννοια του ληστή, αφού λήστευαν την τράπεζα στην μια μεριά του δρόμου και έκαναν τα χρήματα κατάθεση στην απέναντι.

Βουβάλια της νοημοσύνης που ελάμβαναν διαβεβαιώσεις από παρατρεχάμενους ότι η δουλειά θα γίνει και δεν θα πάρει κανένας χαμπάρι και εκείνοι χαριεντίζονταν ξέγνοιαστοι σε πάρτι και συγκεντρώσεις.

Ανόητοι βουτυρομπεμπέδες που θεωρούσαν ότι ο αρχάγγελος του νεποτισμού θα τους φυλάει από τα αδιάκριτα βλέμματα των χαχόλων συμπατριωτών τους νυν και αεί.

Ανίκανοι να διαχειριστούν περίπτερο, αναλάμβαναν υπουργεία και έπαιρναν αποφάσεις που καθόριζαν την μοίρα μας.

Σάπιοι από τα παιδικά τους χρόνια με προτροπή από τους γονείς τους, που έβλεπαν συγκρίνοντας τους με τα άλλα παιδιά την μαύρη μοίρα που τους περίμενε στους αγωνιστικούς χώρους της ζωής, χωρίς «πιασμένο» διαιτητή.

Ναι αυτοί είναι, θλιβερά βοοειδή που ξεγελούσαν με τον «όγκο» τους και κατάφεραν πολλές φορές ακόμα και λιοντάρια να υποκλιθούν μπροστά τους.

Ας τους παραλάβει η δικαιοσύνη και ας σκουπίσει με τα τομάρια τους την ντροπή από το πρόσωπό της. Γιατί τους ήξερε καλά, αλλά τους άφηνε ανενόχλητους να κοπρίζουν ανεξέλεγκτα την Ελλάδα από άκρη σε άκρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου