Σελίδες

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ.

Το ότι οι Έλληνες φοροδιαφεύγουν, θα μπορούσε να είναι ένα από τα πιο σύντομα ανέκδοτα της εποχής μας, αν η προπαγάνδα των επίορκων πολιτικών μας μέσω των Μέσων Μαζικής Επιμόρφωσης, δεν είχε καταφέρει να μας πείσει ότι πραγματικά είναι έτσι.
Η αδυναμία του κράτους να εισπράξει φόρους το αποδεικνύει. Το κράτος δεν μπορεί να εισπράξει γιατί οι πολίτες δεν έχουν χρήματα.
Το υπουργείου του οικονομικού ψέματος, μας λέει ότι το 70% των ελεύθερων επαγγελματιών, δηλώνει έσοδα 12.000 ευρώ το χρόνο.
Εκείνο...

 που δεν μας λέει, είναι πόσα νομίζει ότι βγάζουν αυτοί οι ελεύθεροι επαγγελματίες και δεν μας το λέει γιατί ξέρει ότι αυτά που υποστηρίζει είναι φούμαρα.
Όταν οι κατεργάρηδες μιλούν μεταξύ τους παραδέχονται ότι κάποιος που βγάζει 25.000 ευρώ και δηλώνει τα 12.000, στην πραγματικότητα δεν φοροδιαφεύγει.
Αν ένας ελεύθερος επαγγελματίας που πληρώνει ΤΕΒΕ, νοικιάζει σπίτι και μαγαζί
(δηλαδή λίαν επιεικώς 5.400 + 4.560 + 6.000)  θέλει μόνο γι’ αυτά 15.960 για πιο πράγμα μιλάει το υπουργείο;
Αν αυτός ο κάποιος έχει και οικογένεια με δύο παιδιά και (25.000 – 15. 960) του μένουν 9.040 για να τα μεγαλώσει και να «φέρει βόλτα» την αγορά, οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στην φυλακή.
Διότι ο «ελεύθερος» επαγγελματίας, είναι υποχρεωμένος, εκτός από το κράτος να πληρώνει και το παρακράτος.
Όταν οι κατεργάρηδες μιλούν μεταξύ τους, παραδέχονται ότι αν ο πολίτης σταματήσει να πληρώνει το παρακράτος, το κράτος στο οποίο εκείνοι υποδύονται την εξουσία, θα πάψει να υπάρχει.
Το σύστημα 4 – 4 – 2, που ισχύει από την ίδρυση της Ελλάδας, υποκρίνονται ότι το άκουσαν πρώτη φορά από τον παραιτηθέντα Σπινέλη.
Αλλά οι κομματικοί στρατοί που έχουν διορίσει στο δημόσιο, θα είχαν «λιποτακτήσει» από καιρό αν δεν ζούσαν με την ελπίδα να βρουν κάποιον ελεύθερο επαγγελματία, να τον γδάρουν για να τελειώσουν το εξοχικό τους.
Εάν οι ελεύθεροι επαγγελματίες δεν στήριζαν το παρακράτος, οι υπουργοί της Ψωροκώσταινας, θα πήγαιναν με γάιδαρο στα υπουργεία τους, οι αστυνομικοί θα ήταν όλοι μαζί 500 και οι εφοριακοί 100.  
Οι Έλληνες είναι υποχρεωμένοι να «κρύβουν» χρήματα από το κράτος για να μπορούν να του «πληρώσουν», τους υπαλλήλους, τους φόρους και τα αδιανόητα πρόστιμα που επιβάλει, εξυπηρετώντας τον  ίδιο σκοπό.
Αυτοί που ήρθαν από το εξωτερικό για να ελέγξουν τα οικονομικά μας, το πήραν χαμπάρι από την πρώτη βδομάδα και όταν μιλάνε μεταξύ τους, σκάνε στα γέλια με την υποκρισία των κυβερνώντων και την πεποίθηση που έχουν ότι όταν πέφτει το ταβάνι, διαλέγει ποια κεφάλια θα χτυπήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου