Σελίδες

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

ΚΩΣΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Ή ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΗΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΕΜΕΙΝΕΣ.

Μας έφερε στο μυαλό το λαϊκό άσμα, ο πρώην πρόεδρος της δημοκρατίας (σε καλό του) με το άρθρο παρέμβαση στα πολιτικά δρώμενα που δημοσιεύτηκε από την Καθημερινή Της Κυριακής.
Τίτλος: οι εκλογές δεν εξυπηρετούν το συμφέρον της χώρας.
Γνωστός οπαδός

 της ιδέας «από το πουθενά» (πρόεδρος αυτός, πρωθυπουργός ο άλλος) και επικαλούμενος την «ελπίδα», «γιατί κανείς δεν ξέρει», στέκει στο πλευρό του Λουκά Παπαδήμου και σέρνοντας το Σύνταγμα από τα μαλλιά, ζητάει να του αναγνωριστεί το αυτονόητο δικαίωμα να διορίζει και να παύει υπουργούς μέχρι το τέλος της τετραετίας από τις προηγούμενες εκλογές.
Πάλι καλά που δεν ζητάει μια τετραετία ολόκληρη από την ημέρα που «εκλέχθηκε» ο Παπαδήμος.
Παραβλέποντας, ίσως και αγνοώντας την ελληνική πραγματικότητα, ζητάει από τους Έλληνες πολιτικούς να συμπεριφερθούν ωσάν ο τόπος να ήταν ηθικός και αγγελικά πλασμένος. Ξεχνώντας ότι σε έναν τέτοιο τόπο, την καρέκλα του προέδρου της δημοκρατίας δεν θα την είχε δει ούτε με το μακαρόνι.
Του έχουν επισημάνει επανειλημμένως, πως αφού δεν μίλησε την εποχή που ήταν πρόεδρος καλά θα ήταν πλέον να σωπάσει, αλλά ως βέρος Έλληνας πιστός στην αξία των σχολίων του καφενείου, συνεχίζει ακάθεκτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου