Σελίδες

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑ.



Ηχητικά ντοκουμέντα ΜΕΤΑ το μακελειό  στον Ρέντη έδωσε στην δημοσιότητα η αστυνομία, όπου ακούγονται οι απελπισμένες εκκλήσεις για βοήθεια των αντρών τις ομάδας ΔΙΑΣ. Οι έγκριτοι MEGA δημοσιογράφοι, είπαν...
 ο ένας στον άλλο, για να τους ακούσουμε εμείς, ότι τα ηχητικά ντοκουμέντα είναι ενδεικτικά του τι ακριβώς συνέβη και μετά άλλαξαν θέμα και κλίμα και ησύχασαν, αφού μας είχαν ενημερώσει.
Μονάχα που για να μάθουμε τι ακριβώς συνέβη πρέπει να ακούσουμε τα ηχητικά ντοκουμέντα ΠΡΙΝ από το μακελειό. Για να μάθουμε τι ακριβώς συνέβη πρέπει να ακούσουμε ποιος έδωσε διαταγή στη ομάδα από το Περιστέρι να μπει εμβόλιμα ανάμεσα στους δράστες και την ομάδα από το Καματερό που είχε πάρει εντολή για διακριτική παρακολούθηση.
Ποιος ήταν αυτός δηλαδή που εκβιάζοντας την προσωπική του «επιτυχία», τους έστειλε να πεθάνουν.
Αυτό θα μας εξηγούσε τι ακριβώς συνέβη κύριοι «δημοσιογράφοι», που αν θέλατε να λείπουν τα εισαγωγικά θα έπρεπε να ρωτήσετε την αστυνομία, γιατί τα μαγνητόφωνα της, άρχισαν να γράφουν μετά το μακελειό.
Όχι, δεν πιστεύουμε ότι σας τα έχει δώσει και δεν τα παίξατε, όπως λένε οι κακές γλώσσες, αλλά και μόνο που προσπαθήσατε να μας «πουλήσετε» τις κραυγές αγωνίας των ανθρώπων για είδηση… αχαρακτήριστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου