Σελίδες

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

ΠΕΠΟΝΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΕΣ.

Εκείνοι έκαναν το μεγάλο βήμα. Εμείς πρέπει επειγόντως να αντιληφθούμε το μέγεθος της απόφασης των δύο γενναίων δικαστικών λειτουργών και να σταθούμε στο πλευρό τους.
Οι εισαγγελείς, Πεπόνης και Μουζακίτης, συνειδητά και με απόλυτη γνώση των συνεπειών του εγχειρήματος που αναλαμβάνουν, αποφάσισαν να σηκώσουν την ελληνική δικαιοσύνη στα πόδια της και κατ’ επέκταση την ελληνική κοινωνία.
Έχουμε υποχρέωση

να υποκλιθούμε στην, χωρίς υπερβολές, ηρωική τους πρωτοβουλία να ξεκαθαρίσουν το οικονομικοπολιτικό σύμπλεγμα, σε μια στιγμή
μάλιστα που αυτό βρίσκεται σε κρίση σχιζοφρένειας και έχει ξεπεράσει τις όποιες αναστολές είχε.
Είναι μυστήριο πως κατάφεραν δύο, γνωστοί στους δικαστικούς κύκλους, αδιάφθοροι δικαστές, αποφεύγοντας τα «δόντια» των κομματικοπολιτικών «μηχανισμών», να βρεθούν σε αυτή τη θέση αλλά η επιτυχία τους είναι τεράστια.
Πρέπει να καταλάβουμε άμεσα πως η επιτυχία τους είναι και δικιά μας.
Πρέπει να σταθούμε δίπλα τους με κάθε τρόπο, πρέπει να δείξουμε σ’ αυτούς που προσπάθησαν εντέχνως να τους καταργήσουν ότι αυτές οι αθλιότητες πρέπει να σταματήσουν στο όνομα των κρίσιμων καιρών που περνάει η πατρίδα, πρέπει να παρακολουθήσουμε το έργο τους αδιαφορώντας για τα Μέσα Μαζικής Επιμόρφωσης που θα προσπαθήσουν να το απαξιώσουν, πρέπει να τους προστατέψουμε με την μαζική αποδοχή της προσπάθειας τους.
Δεν πρέπει να αισθανθούν ούτε στιγμή ότι είναι μόνοι τους γιατί αυτό που κάνουν δεν αναγνωρίζεται από τους Έλληνες πολίτες.
Μπορεί να ακούγεται εύκολο στους απλοϊκούς, ένας εισαγγελέας να κάνει τη δουλειά του αλλά δεν είναι καθόλου και αν δεν σταματήσουμε να ζούμε με αυταπάτες, θα χαθούμε στο απέραντο σκοτάδι της άγνοιάς μας.
Αν αφήσουμε τη δικαιοσύνη στα χέρια εκείνων που έχουν αποδείξει ότι δεν διστάζουν να την ισοπεδώσουν ακόμα και για προσωπικά μικροσυμφέροντα, κανένας δεν πρόκειται να μας λυπηθεί.
Εάν η δικαιοσύνη δεν αντιδράσει εμείς οι υπόλοιποι είμαστε ανίσχυροι μπροστά στην λαίλαπα της διαφθοράς και της προδοσίας. Πρέπει να πολεμήσουμε με μπροστάρηδες αυτούς που βρήκαν το κουράγιο να σηκώσουν το ανάστημα τους στο διεφθαρμένο σύστημα. Εάν η διαπλοκή καταφέρει να ρίξει και το τελευταίο ανάχωμα, που σήκωσαν ανέλπιστα οι δύο δικαστές, μας εύχομαι καλό δρόμο προς την κόλαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου