Σελίδες

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥΝ ΠΟΤΕ.

Το ακούμε από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά της αυτή η κυβέρνηση.
Σύσσωμα τα κόμματα του εκφοβιστικού τόξου αναγγέλλουν ότι τα πράγματα θα σοβαρέψουν από Δευτέρα, τα πράγματα θα σοβαρέψουν από την Τετάρτη, τα πράγματα θα σοβαρέψουν μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Τα πράγματα βέβαια δεν σοβαρεύουν ποτέ και ούτε πρόκειται να σοβαρέψουν διότι εδώ είναι Ελλάδα και ουδέν σοβαρότερο του Καζαντζίδη.
Ο Στέλιος είναι η σοβαρή μας υπόθεση, ο Στέλιος είναι η φωνή της ψυχής του Έλληνα. Η πτώχευση είναι για να γελάνε και οι ρέγκες, η πτώχευση όταν έρθει, ο Στέλιος θα είναι ήδη εδώ.
Ο λαός που τραγουδάει το «Δυο Πόρτες Έχει η Ζωή» δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να σοβαρευτεί μπροστά στον Σόιμπλε. Δεν μπορεί να κάνει στην άκρη για να περάσει ο Ντάιζελμπλουμ. Δεν μπορεί να σταματήσει να γελάει όταν βλέπει την Μέρκελ.
Τον Σόιμπλε οι Έλληνες τον έχουν ήδη σπρώξει μαζί με το καροτσάκι από την σκάλα της συνείδησής τους, έχουν κατατάξει την Μέρκελ στην κατηγορία της ψαροκασέλας και έχουν κρεμάσει λαμπάκια στα μπουκλάκια του Ντάινζελμπλουμ.
Ήτανε να μην το πάρουν απόφαση, άπαξ και το πήραν χεστήκανε και για την Ευρωπαϊκή Ένωση και για το νόμισμα της.
Από την στιγμή που ο Έλληνας αποφάσισε την εξωπέταξη των Γερμανοτσολιάδων
ξεκίνησε να κάνει και λογαριασμούς σε δραχμές.
Αν μπορούσε κάποιος να εξηγήσει στους Γερμανούς τι σημαίνει «ας πάει και το παλιάμπελο» θα καταλάβαιναν γιατί σε λίγο καιρό ο λαός θα εξαναγκάσει την κυβέρνηση να τους τρίψει στα μούτρα την αποχώρηση.

Αυτοί λοιπόν που επικαλούνται την σοβαρότητα πρέπει να σκεφτούν ότι αν επικρατούσε θα ήταν από καιρό κρεμασμένοι στο Σύνταγμα. Το ότι είναι ακόμα με το κεφάλι στους ώμους τους, το οφείλουν στον Καζατζίδη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου