Σελίδες

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΕΛ - ΙΤΣ – ΑΣ.

Η Ελληνική Αστυνομία, η μόνη αστυνομία στον  κόσμο που δηλώνει τι αστυνομία είναι, Ελληνική δηλαδή, λες και θα μπορούσε να ήταν Ισπανική ή Τούρκικη, υπό της οδηγίες της Λίτσας, μάζεψε όποιον βρήκε μπροστά της και τον έκανε συμμορία.
Η αγωνία της να βοηθήσει την κυβέρνηση είναι τόση που ακόμα και τους υπέργηρους γονείς των κρατουμένων έσυρε στα δικαστήρια με πειστήρια τις γκλίτσες που βόσκουν τα πρόβατά τους.
Η Λίτσα – μάρτυρας κλειδί, πένσα, τανάλια, κατσαβίδι, που ο ξάδελφος της προσπαθεί να την ανατινάξει γιατί του άρπαξε 250.000 από τα αρπαγμένα, είναι
ο άνθρωπος που η Ελληνική Αστυνομία, στηρίχθηκε για να εξαρθρώσει το κύκλωμα των εκβιαστών. Εύγε και εις παράσημον.
Εκβιαστές που ενώ ήξεραν ότι τους παρακολουθούσαν έκαναν πλάκα στους παρακολουθούντες λέγοντας σε ποιες υποθέσεις ΔΕΝ είχαν εμπλακεί.
Που ενώ ήξεραν ότι τους παρακολουθούσαν, συνέχιζαν να οργανώνουν την εγκληματική τους δράση διότι παρόλο που δεν δουλεύουν στον φούρνο της φυλακής εμφανίζονται αλευρωμένοι.
Ο βαρύς οπλισμός, που φωτογραφίες του έδωσαν στην δημοσιότητα συντάραξε το πανελλήνιο με τρομαχτικότερο εκείνο το κίτρινο μέτρο που παρέπεμπε τους ηλικιωμένους στα μέτρα για την κάσα που ίσως χρειαστεί να τους πάρουν.
Η μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση στην Ελλάδα, μετά την Χρυσή Αυγή φαντάζομαι, είναι στο παραπέντε να εξαρθρωθεί από την Λίτσα.
 Η οποία εκτός από την κομμωτική τέχνη προφανώς γνωρίζει και την αντιτρομοκρατική ταύτην.
Η μόνη εξάρθρωση που προβλέπεται είναι αυτή του γοφού του Κικίλια, καθώς ο ανακριτής έχει αρχίσει να αφήνει τα "μέλη της εγκληματικής οργάνωσης" ελεύθερα. 

Βρε Κικίλια, δεν θα την έβλεπε ο ανακριτής την Λίτσα; Όλους για μπασκετμπολίστες τους έχεις περάσει; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου