Σελίδες

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ.


Μπορεί «κάποιος» να δώσει πληροφορίες, από μέσα, από έξω, από πάνω και από κάτω αλλά εκείνοι που έχουν τα χρήματα για να ποντάρουν στην χρεοκοπία μιας χώρας δεν είναι οι ψιλικατζήδες της γειτονιάς του.

Είναι διεθνείς οικονομικοί παράγοντες, αν θέλεις να το πεις δημοσιογραφικά ή διεθνείς οικονομικοί δολοφόνοι, πιο εκλαϊκευμένα.

Με αυτούς τα έχουν βάλει στην ουσία οι οικονομικοί εισαγγελείς και όχι μ’ αυτόν που θα έπαιρνε «χαρτζιλίκι» για τις υπηρεσίες του.

Οι πιέσεις, οι απειλές και οι παρεμβάσεις που δέχονται από όλες τις πλευρές είναι ενορχηστρωμένες από «υψηλά κλιμάκια» που δεν θέλουν με την αποκάλυψη του πληροφοριοδότη να αποκαλυφθούν και τα ίδια.

Το έργο που προσπαθούν να φέρουν σε πέρας δεν είναι καθόλου εύκολο και είναι προς τιμήν τους που δεν «πέταξαν» την υπόθεση στο αρχείο, όπως οι «σοφοί» τους προϊστάμενοι τους συμβούλευσαν.

Την ώρα που εμείς σκεφτόμαστε που θα πάμε διακοπές, εκείνοι σκέφτονται πως θα καταφέρουν να μην βρεθούνε πεταμένοι σε κανένα χαντάκι. Είναι θέμα αξιοπρέπειας να ξέρουν ότι πολλοί από τους πολίτες αυτής της χώρας είναι στο πλευρό τους και δεν χορεύουν την ώρα που καίγονται τα σπίτια των διπλανών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου