Σελίδες

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

ΤΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ.


Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να καταλάβει ότι δεν τον ψηφίσαμε επειδή πιστέψαμε ότι ο Στρατούλης ή ο Παπαδημούλης θα έσωζαν την χώρα. Μπορεί να φαινόμαστε αλευρωμένοι αλλά δεν είμαστε μυλωνάδες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ όπως διαμορφώθηκαν τα πολιτικά πράγματα ήταν η μόνη λύση που είχε ο Έλληνας για να εμφανίσει την αντίδρασή του, στα σχέδια των διεθνών οικονομικών τρομοκρατών και των ντόπιων συνεργατών τους.

Δυστυχώς τα κουκιά δεν φτάσανε και το κόμμα που οι συγκυρίες εκτίναξαν τα ποσοστά του στο 28% - και όχι οι πολιτικές δεξιότητες κάποιων που έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια – βρέθηκε στην θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η αντιπολίτευση λοιπόν πρέπει να ξέρει ότι έχει πολύ σοβαρότερα πράγματα να κάνει από το να παίζει τις κουμπάρες με την Χρυσή Αυγή.

Αυτές οι εφηβικές αντιδράσεις του είδους, μπες εσύ να βγω εγώ, μόνο θυμηδία προκαλούν στο σύνολο και επιβεβαίωση σε αυτούς που είπαν: για κλάματα είναι αλλά ας πάει και το παλιάμπελο αφού δεν έχουμε άλλη λύση.

Άλλωστε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να ξεχνάει ότι οι συγκυρίες που τον έφεραν στην αντιπολίτευση είναι οι ίδιες που έβαλαν στην βουλή και την Χρυσή Αυγή.

Το ένα χωρίς το άλλο δεν θα γινόταν ποτέ και όσο πιο σύντομα το καταλάβει τόσο
το καλύτερο για όλους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου