Σελίδες

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

ΤΩΡΑ.


Πρώτον και βασικό.

Όποιος γελοίος επιθυμεί να παίξει τον ρόλο του διανοούμενου κομματόσκυλου, μπορεί ελεύθερα να μιλάει εξ ονόματός του – αναλαμβάνοντας την ευθύνη – και όχι να μεταφέρει την δήθεν θέληση του Ελληνικού λαού, από τηλεοράσεως και εφημερίδων. Δεν μπορούμε να έχουμε την ίδια άποψη μ’ αυτόν διότι στον τομέα της ανοησίας είναι ασυναγώνιστος.

Πάει αυτό. Δεύτερον.

Η σάπια μέχρι το κόκαλο Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή οφείλει άμεσα και εγγράφως να παραδεχθεί ότι παρασύρθηκε από τις αντιδράσεις των κομματικών σφουγγαρόπανων του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ και του ΣΥΡΙΖΑ και πήρε την βεβιασμένη απόφαση του αποκλεισμού της Ελληνίδας Αθλήτριας από την αποστολή.

Τρίτον.

Ο σώγαμπρος "εκατομμυριάκιας" φοροφυγάς αρχηγός της Ελληνικής αποστολής, που προσβάλει βάναυσα ακόμα και επί τη εμφανίσει τα Ολυμπιακά ιδεώδη,  πρέπει άμεσα να ζητήσει συγνώμη από την αθλήτρια και τον Ελληνικό λαό, που παραλίγο να του στερήσει την ευκαιρία να καμαρώσει το παιδί του στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση και να καλέσει την Βούλα Παπαχρήστου στο Λονδίνο, με την πρώτη πτήση, για να προλάβει την τελετή έναρξης.

Τέταρτον και τελευταίον.

Η άρνηση του θα χαρακτηριστεί από τους Έλληνες «ανοιχτός λογαριασμός», τον οποίο θα πληρώσει «έντοκα», ακριβώς την στιγμή που θα προσπαθεί να καπηλευτεί τις επιτυχίες των άλλων αθλητών, οι οποίοι, όπως και η Βούλα Παπαχρήστου, χαράμισαν την ζωή τους για να μπορέσει αυτός να υποδύεται τον αρχηγό, κάποιων από τους οποίους απέχει παρασάγγας σωματικά ηθικά και πνευματικά.



ΛΟΙΠΟΝ… ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου