Σελίδες

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.


Η αγωνία του «δημοκράτη» Ευάγγελου, είναι να βρει έναν τρόπο ώστε να μην μπει στην Βουλή η Χρυσή Αυγή.

Γιατί άραγε δεν σκέφτηκε να κάνει ένα νόμο σαν αυτόν τον περί ευθύνης υπουργών που να απαγορεύει την είσοδο στην Βουλή «πολύ δεξιών» ή «πολύ αριστερών» κομμάτων;

Δεν το σκέφτηκε γιατί η σκέψη του «γλιστράει», διαφορετικά δεν θα είχε κανένα ενδοιασμό.  

Ο «πολύ δημοκράτης» σε αντίθεση με ό,τι πιστεύουν πολλοί δεν είναι καθόλου ευφυής. Δεν πρόλαβε να αντιληφθεί, ενώ η ιστορία βρίθει παραδειγμάτων, ότι τα άκρα γεννιούνται στα αδιέξοδα, αυτά που η δημοκρατία δήθεν, δεν έχει.

Το Αυγό Του Φιδιού, όπως αρέσει σε πολλούς να αποκαλούν το ακροδεξιό κόμμα, κάποιο φίδι το γέννησε και ασφαλώς, το φίδι αυτό, είναι το κόμμα του.

Ο «πολύ δημοκράτης» ξεχνάει ότι το κόμμα της Χρυσής Αυγής, μετέχει στις δημοκρατικές διαδικασίες, δεν ζητάει να καταλάβει την εξουσία με τα όπλα.

Αν ο λαός του δώσει τα ποσοστά που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, ο «πολύ δημοκράτης» πρέπει να καταπιεί το αυγό, και να σωπάσει. Το αυγό είναι δικό του.

Αν υπάρχει λοιπόν ένα κόμμα που δεν πρέπει να μπει στην βουλή, αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ.

Αυτό είναι το κόμμα που έβαλε την χώρα και στην συνέχεια και την υπόλοιπη Ευρώπη στο ΔΝΤ. Για να κάνει ο πρώην πρωθυπουργός ΤΟΥ, το χατίρι των Αμερικανών.

(Θα έρθει η ώρα που θα ζητηθούν ευθύνες και από την Ελληνική και από την Ευρωπαϊκή δικαιοσύνη, του το επισημαίνουμε γιατί με την «ευφυΐα» που έχει μπορεί να μην το σκεφτεί).  

Το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα που έκανε Σύνταγμα και Θεσμούς, χαρτομάντιλα, για να υπογράφει τα μνημόνια το ένα μετά το άλλο.

Το ΠΑΣΟΚ είναι που διάλεξε να διαλύσει την κοινωνία προκειμένου να εξευμενίσει τους «συντρόφους» τοκογλύφους.

Το ΠΑΣΟΚ είναι που λειτούργησε φασιστικά επιβάλλοντας στους Έλληνες πολίτες την μειοψηφική του άποψη, δεν είναι η Χρυσή Αυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου