Σελίδες

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

ΤΙ ΛΕΕΙ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΓΙΑ ΜΙΧΑ ΚΑΙ ΜΑΡΚΑΤΟ;



                               Το ρεπορτάζ είναι του Σωτήρη Στανωτά από την Newstrap.  


Η πορισματική αναφορά  του ΣΔΟΕ, σχετικά με την υπόθεση των υποβρυχίων , η οποία  απεστάλη στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, έφθασε και στην Βουλή .
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, στις σελίδες 81 και 82 αναφέρεται :
«....οι Ιωάννης Μίχας και Σταύρος Μαρκάτος από 1/1/07 έως και 31/10/10 οπότε ήσαν Νομάρχης και Αντινoμάρχης Πειραιά αντίστοιχα, περιλαμβάνονταν στις μισθολογικές καταστάσεις των ΕΝΑΕ (ναυπηγεία Σκαρμαγκά).....»
«...από τον έλεγχο των φορολογικών στοιχείων αποδεικνύεται ότι όντως κατά το ανωτέρω διάστημα περιλαμβάνονταν στις μισθολογικές καταστάσεις των ΕΝΑΕ...Ο δε Κοντάκης ως πρέδρος του Σωματείου εργαζομένων συμμετείχε στο Δ.Σ. των ναυπηγείων.....»
Και στην συνέχεια:
«...και οι 3 καταγγέλονται ότι μετείχαν στις συνεδριάσεις και εκφράζονταν ευνοϊκά υπέρ της Γερμανικής εταιρίας....»
Η αποκάλυψή μας απαντά και στις διαμαρτυρίες των κ. Μαρκάτου και Μίχα (πού εκφράσθηκαν με εξώδικα τα οποία και ασφαλώς δημοσιεύσαμε).
Και βέβαια σε καμιά περίπτωση δεν αποτελεί ....απόφαση περί ενοχής ή όχι.Αυτά θα τα βρει η Δικαιοσύνη...
 Υπενθυμίζουμε ότι η Nestrap.gr είχε δημοσιεύσει στις 11 Μαρτίου 2011 το εξής:
Βρέθηκαν εκατομμύρια ευρώ σε λογαριασμούς δύο συνδικαλιστών των ναυπηγείων Σκαραμαγκά» της 11ης Μαρτίου 2011.
 «Εκατομμύρια ευρώ βρέθηκαν σε τραπεζικούς λογαριασμούς δυο συνδικαλιστών των ναυπηγείων Σκαραμαγκά μετά από εισαγγελική έρευνα οποία έγινε μετά από καταγγελίες εφοπλιστή.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες πρόκειται για δύο γνωστούς συνδικαλιστές. Ο ένας είναι και στενός συνεργάτης του μέχρι πρότινος Νομάρχη Πειραιά κ. Μίχα. Μάλιστα, είχε υπηρετήσει μαζί του στην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πειραιά: ήταν Αναπληρωτής Νομάρχης Πειραιά.!!
Αλλά και για τον κύριο Μίχα η εισαγγελική έρευνα αποκάλυψε πολλά: Ο πρώην Νομάρχης Πειραιά ήταν για χρόνια μισθωτός των ναυπηγείων Σκαραμαγκά......Στην όλη υπόθεση φαίνεται ότι εμπλέκεται και ο πρώην Νομάρχης Πειραιά .
Και οι δύο συνδικαλιστές εμπλέκονται με το σκάνδαλο των υποβρυχίων.

Αυτά προς το παρόν, γιατί η υπόθεση έχει πολλές και....γαργαλιστικές πτυχές...
Τα στοιχεία των δύο συνδικαλιστών είναι στην διάθεσή μας.»

Παρά το γεγονός ότι το δημοσίευμα δεν ανέφερε ονόματα, οι κ. Μίχας και Μαρκάτος μας έστειλαν εξώδικες διαμαρτυρίες τις οποίες ως είχαμε υποχρέωση δημοσιεύσαμε...
Ελπίζουμε και τώρα σε μια απάντηση....

Newstrap.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου