Σελίδες

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΕΒΗΚΑ ΣΤΗΝ ΛΕΜΟΝΙΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΕΝΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙ.

Αυτούς που αρέσκονται σε σενάρια συνομωσίας, θα τους στεναχωρήσω αλλά έχω να πω ότι αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα δεν μπορεί να το ελέγξει ούτε ο διάολος.
Σε πολλές περιπτώσεις μοιάζει να υπάρχουν μυστικά σχέδια πίσω από όλα αυτά αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για μια ανεξέλεγκτη κατάσταση.
Κάτι σαν φρενοκομείο με τους τροφίμους εκτός ελέγχου.
Όχι ότι δεν γίνονται προσπάθειες για παρεμβάσεις από διάφορες μεριές, δεν έχω αυταπάτες, αλλά περισσότερες πιθανότητες έχεις να προβλέψεις το μέλλον ρίχνοντας τα χαρτιά, παρά κάνοντας πολιτικές αναλύσεις.
Όταν δε οι προβλέψεις γίνονται 

από «ειδικούς συμβούλους» καλύτερα να αρχίσεις να κλαις από τώρα και αργότερα βρίσκεις και μαντήλι να σκουπίσεις τα δάκρυά σου.
Κάποιοι ελέγχουν την δικαιοσύνη αλλά όχι όλη και όχι αυτό το κομμάτι που θα ήθελαν. Κάποιοι ελέγχουν τα ΜΜΕ αλλά εκείνα ανεξέλεγκτα αδυνατούν να στοχεύσουν την προπαγάνδα τους προς συγκεκριμένους στόχους.
Κάποιοι ελέγχουν την αστυνομία αλλά πως να ελέγξεις κάποιον που ούτε ο ίδιος μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του;
Οι δημοσκοπήσεις ελέγχονται από διάφορα κέντρα αλλά υπάρχουν δύο ειδών, οι φανερές και οι κρυφές. Οι φανερές είναι ελεγχόμενες αλλά και οι κρυφές είναι ελεγχόμενες και έτσι «και οι μαύρες αγελάδες και οι άσπρες, δικές μας είναι».
Όλοι θα κερδίσουν στις εκλογές γιατί έχουν κάνει τις αναλύσεις τους και γνωρίζουν το εκλογικό σώμα αλλά καμία εκλογική αναμέτρηση δεν έχει βγάλει έξι κυβερνήσεις.
Η Γερμανία και η Αμερική βρίσκονται σε σύγκρουση για την επικυριαρχία της χώρας αλλά το προβάδισμα στις συνομωσίες έχει πότε η μία και πότε ή άλλη χώρα, ανάλογα με το που πρόσκειται ο ομιλών.
Κανείς δεν θα πάει φυλακή αλλά σε λίγο τους προφυλακισμένους θα τους πηγαίνουν σε γήπεδο.
Η θητεία του προέδρου τελειώνει το 2015 αλλά αυτός κόβει την τελευταία πίττα με τους συνεργάτες του.
Οι συνταγματολόγοι επικαλούνται άρθρα του Συντάγματος που προβλέπουν κόμματα εκτός νόμου αλλά μάλλον του Κινεζικού Συντάγματος διότι στο ελληνικό δεν υπάρχουν.
Η οικονομική κατάσταση είναι υπό έλεγχο αλλά αυτός ο έλεγχος είναι εκτός  κατάστασης και διεξάγεται στην Γερμανία.
Οι καπνιστές προσφέρουν αυτοκτονώντας υπηρεσίας υγείας 5 λεπτών, πληρώνοντας 20 λεπτά (!) στο πακέτο αύξηση.
Το «κούρεμα» διαψεύδεται κατηγορηματικά το «ξύρισμα» όμως όχι, διότι κανείς δεν ρωτάει αν θα γίνει «ξύρισμα» καταθέσεων.
Θεωρητικά «όλοι μαζί μπορούμε» αλλά πρακτικά «πηγαίνουμε εμείς και θα έρθουν εκείνοι αργότερα».
Κάποιοι νομίζουν ότι δεν πληρώνουν φόρο για τον αέρα που αναπνέουν αλλά
πολύ απλά τον έχουν βαφτίσει με άλλο όνομα.  

Αν όλα αυτά εσείς τα λέτε συνομωσίες εγώ τα λέω, ανέβηκα στην λεμονιά να κόψω ένα καρπούζι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου