Σελίδες

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ… ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.


Κυρίες και κύριοι της αντιπολίτευσης, με πορδές αυγά δεν βάφονται.
Τις διαπιστώσεις για τα χάλια της χώρας, μπορεί να τις κάνει ο καθένας και μάλιστα πολύ εύκολα, δεν χρειάζεται καθοδηγητές για να του υποδείξουν τον τρόπο.
Η κυβέρνηση παρουσιάζοντας το χειρότερο πρόσωπο που έχει παρουσιάσει κυβέρνηση από την μεταπολίτευση και ύστερα, είναι σε όλες τις δημοσκοπήσεις, «ισοπαλία» με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η ανεργία καλπάζει, η ανάπτυξη μοιάζει με ανέκδοτο, το αστυνομικό κράτος θριαμβεύει, το ξεπούλημα προχώρα με γοργά βήματα, η υποδούλωση ολοκληρώνεται οσονούπω αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ, χρειάζεται συνεχώς μια ανάσα για να φτάσει την Νέα Δημοκρατία.
Ο Τσίπρας μπορεί να είναι χαρισματικός άνθρωπος αλλά όταν είσαι μόνος σου χαρισματικός, είσαι για τον εαυτό σου.
Οι βουλευτές και τα στελέχη είναι τόσο κατώτερα των περιστάσεων που όταν προσπαθείς να τους φανταστείς υπουργούς που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν αυτήν την κατάσταση, σε πιάνουν τα γέλια λίγο πριν το συνειδητοποιήσεις και τρομάξεις.
Μπορεί οι πολίτες να καταλαβαίνουν ότι η κυβέρνηση τους λέει ψέματα μέσω των αντιπροσώπων της, που είναι εγνωσμένης  ανικανότητας, αλλά από την άλλη μεριά η αντιπολίτευση προβάλει ανθρώπους που «λάμπουν» από ανεπάρκεια.
Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή δεν έχει ανάγκη από κάποιους που θα πάρουν το «φτερό» για να ξεσκονίσουν τα κακώς κείμενα, χρειάζεται κάποιους που θα πάρουν το ρόπαλο για να τα διαλύσουν.
Προσωπικά δεν μπορώ να εντοπίσω κάποιον στον ΣΥΡΙΖΑ, που να μπορεί να σηκώσει ρόπαλο.
Κάτι προσπάθησε να πει τους η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ με την μαντίλα και το Καλάσνικοφ στην αφίσα της αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να παρεξηγηθεί. Οι βουλευτές, τα στελέχη και οι συνιστώσες δεν κατάλαβαν και δεν πρόκειται να καταλάβουν.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου