Σελίδες

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ.




«Τιμωρία, όχι αφανισμός για Κατίδη»


Διοικητικό συμβούλιο για την ερχόμενη Τρίτη σχετικά με το θέμα Κατίδη, προανήγγειλε ο Ηλίας Μπρουσιανός, τονίζοντας όμως ότι θα πρέπει να τιμωρηθεί και όχι να... αφανιστεί ο παίκτης.
Ο αντιπρόεδρος της Ένωσης τοποθετήθηκε για το θέμα που μονοπωλεί το ενδιαφέρον αυτή τη στιγμή στον σύλλογο και δεν είναι άλλο από τον νεαρό μεσοεπιθετικό. Ο Ηλίας Μπρουσιανός μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό σημειώνοντας πως πρόκειται για μία απόλυτα λανθασμένη κίνηση από πλευράς Κατίδη, ξεκαθάρισε ότι θα πρέπει να τιμωρηθεί, όχι όμως και να αφανιστεί, ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει και αιχμές για την ΕΠΟ, σχετικά με την απόφασή της για ισόβιο αποκλεισμό του Κατίδη από τις Εθνικές ομάδες.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Η πράξη του Κατίδη είναι 100% καταδικαστέα και προσβάλει τα ιδεώδη μιας ομάδας με την ιστορία της ΑΕΚ και τα όσα πρεσβεύει αυτός ο σύλλογος. Είμαι σίγουρος πως δεν ήξερε τι ακριβώς έκανε εκείνη την στιγμή, ωστόσο όταν είσαι μέλος μιας ομάδας όπως η δική μας, πρέπει να αντιλαμβάνεσαι τι εκφράζει και τι πρεσβεύει αυτός ο σύλλογος και να ξέρεις σε ποια ομάδα βρίσκεται. Δεν μπορώ να προδικάσω ποια θα είναι η απόφαση που θα πάρουμε. Έχουμε Δ.Σ. την Τρίτη για το θέμα και θα δούμε τι θα αποφασίσουμε. Η άποψή μου είναι πως ο παίκτης πρέπει να τιμωρηθεί, όχι όμως και να αφανιστεί», είπε αρχικά, για να συνεχίσει, σχολιάζονται και την απόφαση της ΕΠΟ, που απέκλεισε τον Κατίδη ισόβια από τις Εθνικές ομάδες: «Η απόφαση της ΕΠΟ νομίζω πως είναι πολύ σκληρή και πολύ βιαστική, καθώς καταδίκασε τόσο σκληρά έναν ποδοσφαιριστή, χωρίς να ακούσει καν την απολογία του. Μου προκαλεί εντύπωση επίσης το γεγονός πως για άλλα ζητήματα, που προσβάλουν το ποδόσφαιρο της χώρας μας, η Ομοσπονδία δεν δείχνει την ίδια... πρεμούρα».

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου