Σελίδες

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΙΔΗΣ… ΣΤΑΥΡΩΣΟΝ.


Ένας 20χρονος ποδοσφαιριστής χαιρέτησε ναζιστικά τους φιλάθλους της ομάδας του και η υποκρισία ανατινάχτηκε με την δύναμη 100 κιλών, άκαμπτης βραδυφλεγούς ανοησίας.

Το θλιβερό συνονθύλευμα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, προσπαθώντας απεγνωσμένα να ανακαλύψει ποιος μπορεί να ντρέπεται περισσότερο από εκείνο,


ζητά με ανακοίνωση να αντιδράσει η ΑΕΚ, τα αρμόδια όργανα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, ενδεχομένως και το ανώτατο δικαστήριο της Χάγης.

Οι «δημοκράτες» φίλαθλοι της ΑΕΚ, «τσιμπάνε» γιατί, ο θεός να με βγάλει ψεύτη, δεν θέλουν τον ποδοσφαιριστή στην ομάδα.
Είναι δεδομένο ότι αν ήταν κάποιος «αναντικατάστατος», θα είχε κάνει: «απλώς ένα καλαμπούρι, το παιδί». Θυμούνται ότι οι ομάδα είναι ομάδα προσφύγων που έχουν περάσει τόσα και τόσα και τον «σβήνουν» από τα κατάστιχα.

Η πολιτεία, παίρνει την σκυτάλη και αναγάγει το καραγκιοζιλίκι σε επιστήμη. Μπαίνει επικεφαλής στην μάχη εναντίον των σύγχρονων μαγισσών και ενώ ο αθλητής δηλώνει ότι δεν έχει καμία σχέση με τον ρατσισμό, επιδεικνύει «μηδενική ανοχή».

Η πολιτεία, η ΑΕΚ, η ΔΗΜΑΡ και η κάθε κουταμάρ’ ξεχνάνε ότι η  «μηδενική ανοχή» απέναντι σε ένα παιδί είκοσι χρονών είναι απείρως πιο φασιστική από τον χαιρετισμό του. Και το κυριότερο… μηδενική ανοχή προς τους άλλους σημαίνει και μηδενική ανοχή προς εσένα… όταν  έρθει η ώρα σου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου