Σελίδες

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΣ.

Προσωπικά τον παραδέχθηκα. Είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσαν να έχουν κάνει αυτοί που του ανάθεσαν την δουλειά.
Δεν ξέρω τι μπορεί να αποκομίσατε εσείς από την συνέντευξη του κυρίου υπουργού αλλά προσωπικά τρόμαξα. Ο κύριος υπουργός ήταν περισσότερο από σαφής.
Για να σταματήσουμε το «έργο» που έχει αναλάβει να φέρει σε πέρας, πρέπει να τον εκτελέσουμε. Μπορεί να μην το είπε επί λέξει αλλά όσοι μπόρεσαν να διαβάσουν πίσω από τις «γραμμές» το κατάλαβαν. Και η αλήθεια είναι πικρή.
Ακόμα και απέναντι από το απόσπασμα ο απίθανος αυτός άνθρωπος δεν πρόκειται να παραδεχθεί ότι είχε άδικο.
Ακόμα και αν αποδειχθεί με ατράνταχτα στοιχεία ότι υπήρξε μέλος μιας διεθνούς συμμορίας που συνωμότησε εναντίον της χώρας, θα μας πει ότι δικαίως το έκανε, διότι αυτό μας άξιζε.
Του κυρίου υπουργού του είναι αδιάφορο αν αυτό που τον εμποδίζει να πραγματοποιήσει τις εντολές που έχει πάρει, είναι άνθρωποι.
Αν του έλεγαν να πατήσει ένα κουμπί που θα έκαιγε ζωντανούς την ίδια στιγμή χίλιους άστεγους στο κέντρο της Αθήνας, θα ρωτούσε απλά: «μόνο χίλιους»;
Ψύχραιμος, με καλυμμένη επιμελώς την εξουσιαστική του έπαρση, δήθεν προσιτός και ευγενής, είναι πραγματικά ένας επικίνδυνος άνθρωπος. 
Ένας άνθρωπος προσωποποίηση του αδιεξόδου στο οποίο βρισκόμαστε.

Διότι δυστυχώς δεν υπάρχει κανείς τόσο αποφασισμένος και με τόσο μένος όσο αυτός, για να τον αντιμετωπίσει. Μα για να μην μείνουμε και εμείς και αυτός με ψευδαισθήσεις, μιλάμε για κανέναν, ανάμεσα σε αυτούς τους θλιβερούς αναλυτές των διαπιστώσεων που γνωρίζουμε και γνωρίζει. 
Αυτοί όμως δεν είναι όλοι οι Έλληνες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου