Σελίδες

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΠΡΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ.

Το λιβάδι είναι γεμάτο. Οι άσπρες αγελάδες κοιτάζουν με μισό μάτι της μαύρες αγελάδες αλλά και οι μαύρες, με μισό μάτι τις άσπρες. Κάποιος αφήνει νηστικές τις άσπρες αγελάδες αλλά κάποιος αφήνει νηστικές και τις μαύρες. Κάποιος αρμέγει τις άσπρες αγελάδες κάθε μέρα αλλά κάποιος αρμέγει και τις μαύρες κάθε μέρα. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Καζάνι που βράζει το λιβάδι. Οι άσπρες αγελάδες είναι έτοιμες να επιτεθούν στις μαύρες και οι μαύρες έτοιμες να επιτεθούν στις μαύρες. Σαν να μην έφτανε η αφαγία και το άρμεγμα σήμερα κάποιος άρχισε να χτυπάει και να βρίζει τις άσπρες αγελάδες γιατί δεν παχαίνουν για να μπορέσει να τις σφάξει. Επίσης χτύπησε και έβρισε και τις μαύρες αγελάδες, που δεν παχαίνουν για να μπορέσει να τις σφάξει. Οι άσπρες αγελάδες είναι έξαλλες με τις μαύρες αγελάδες αλλά και οι μαύρες είναι έξαλλες με τις άσπρες. Θάνατος στις μαύρες φωνάζουν οι άσπρες, θάνατος στις άσπρες φωνάζουν οι μαύρες.
Φταίνε οι μαύρες που κάποιος μας αφήνει νηστικές λένε οι άσπρες. Φταίνε οι άσπρες που κάποιος μας αρμέγει κάθε μέρα λένε οι μαύρες.
Μας βρίζουν και μας χτυπάνε γιατί το θέλουν οι άσπρες, λένε οι μαύρες, μας βρίζουν και μας χτυπάνε γιατί το θέλουν οι μαύρες λένε οι άσπρες.
Κάποια άσπρη θα κάνει την αρχή και θα σκοτωθούμε μεταξύ μας λένε οι μαύρες, κάποια μαύρη θα κάνει την αρχή και θα σκοτωθούμε μεταξύ μας λένε οι άσπρες.
………………….
- Ρε Μήτσο κοίτα πλάκα, τις αφήνεις νηστικές, τις αρμέγεις, τις δέρνεις και αυτές θέλουνε να σκοτωθούμε μεταξύ τους.

- Ναι, μεγάλη πλάκα. Αλλά τι να τις κάνεις, αγελάδες είναι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου