Σελίδες

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΙΟ ΑΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ.


Τι να τον κάνουν οι Αμερικανοί τον Σαμαρά κύριοι; Την δουλειά που ήθελαν την έκανε ο Παπανδρέου. Το ΔΝΤ από την «πόρτα» της Ελλάδας, μπήκε στην Ευρώπη.
Το έργο έλαβε τέλος.

Ο Παπανδρέου πυροβόλησε την Ελλάδα στο κεφάλι και το άψυχο σώμα της, έπεσε μπροστά στα πόδια των έκπληκτων νοσοκόμων της … συγκυβέρνησης.
Αναμαλλιασμένοι άρπαξαν την κλινικά νεκρή χώρα και άρχισαν να την σέρνουν στις εντατικές, να της κάνουν ηλεκτροσόκ και να την χτυπούν με απινιδωτές αλλά ούτε βλέφαρο δεν κουνούσε.
Με την πολιτική διορατικότητα που διαθέτουν, χρειάστηκε να βρωμίσει το πτώμα για να σταματήσουν τις προσπάθειες. Και τότε, αποφάσισαν ότι το μόνο που τους έχει μείνει είναι να πουλήσουν τα όργανά της, μπας και μπορέσουν να κερδίσουν καμιά θέση σε κάποιο μελλοντικό μόρφωμα της παγκοσμιοποίησης.
Αλλά όργανα από πτώμα δεν αγοράζει κανείς και για να μην σαπίσουν στα χέρια τους,  πήραν τις πέντε στράτες μπας και καταφέρουν να τα χαρίσουν. Θλίψη.
Οι μπουλντόζες που θα κάνουν στην άκρη τα πολιτικά μπάζα, έχουν ξεκινήσει.
Διαίσθηση καμία. Αυτοί σώζουν ακόμα τον ασθενή προσποιούμενοι συνεργασίες με τον διάβολο. Τι να τον κάνουν τον Σαμαρά οι Αμερικανοί λοιπόν;
Να του εξηγήσουν ότι με αυτά που κάνει, κάνει την δουλειά τους χωρίς να του το ζητήσουν; Ή να του πουν από ποια πολιτεία της Αμερικής ήταν το τυρί και ποιο εργοστάσιο έφτιαξε τη φάκα; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου