Σελίδες

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ.


Δεν έχω παρά να το πιστέψω. Μας ψεκάζουν. Μας ψεκάζουν σίγουρα και μάλιστα συνεχώς. Για το μόνο που πρέπει να διατηρήσω αμφιβολίες είναι το είδος των ουσιών με τις οποίες μας ψεκάζουν. Βάριο και στρόντιο λένε ότι περιέχουν τα κοκτέιλ που μεταφέρουν τα αεροπλάνα που πετούν χωρίς άδεια στον εναέριο χώρο μας.

Δεν το πιστεύω. Οι αντιδράσεις των «ψεκασμένων» δεν έχουν καμία σχέση με χημικά στοιχεία. Το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για καθαρή λουκουμόσκονη, κοινή ζάχαρη άχνη, που προκαλεί μια γλυκερή χαρά σε ένα κομμάτι του πληθυσμού, και ενώ καράβια χάνονται, αυτούς τους χτενίζει ο Τρύφωνας.

Όλες αυτές οι «ξεφωνημένες»...


 άντρες και γυναίκες, στην παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας, δεν μπορεί να ψεκάζονται με χημικές ουσίες. Είναι λουκομόσκονη.

Το πατριωτικό τους παραλήρημα ανακατεμένο με ελαφρύ πουστρογκλάμουρ, ολίγη λατρεία για τη φλόγα, τσιριχτές μεγαλοστομίες και βλάχικες καρακατσουλιές, δεν μπορεί να οφείλονται στο βάριο.

Η βλακεία δεν μπορεί να μπει σε σπρέι και άμα δεν είσαι βλάκας με ό,τι και να ψεκάσουν, βλάκας δεν γίνεσαι. Άντε να σου χαλάσουν την διάθεση, να σου προκαλέσουν ατονία ή να σε ρίξουν ξερό. Χημικά στοιχεία που προκαλούν ηλιθιότητα δεν υπάρχουν. Είναι λουκουμόσκονη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου